Hopp til navigasjon Hopp til innhold
 
A+
RSS
Information in English
Du er her:  Oslo kommune > Kulturetaten > Oslo ladegård

Middelalderbyen Oslo - Ladegården

Middelalderbyen Oslo - Ladegården arrangerer konserter i barokksalen eller biskop Nikolas' vinterhall hele året. Det tilbys også egne opplegg til skolene, blant annet gjennom Den kulturelle skolesekken.

Oslo ladegård er en staselig lystgård fra barokkepoken i hjertet av Oslos middelalderby. Hovedhuset er fra 1720-årene, og rommer flotte salonger med interiører fra 17- og 1800-tallet. Middelalderhallen i kjelleren er en del av første etasje i bispeborgen fra 1200-tallet.

 

Aktuelt

Don Quijote
Don Quijote
med Norwegian Cornetts And Sackbuts i Oslo ladegård onsdag 19. november. Med henrivende spansk og italiensk renessansemusikk og eventyrlige historier fra boken om livet til ”ridderen av den bedrøvelige skikkelse”, tar de oss med på en reise gjennom Don Quijotes verden. (15.10.14)
Il Duello Amoroso
Il Duello Amoroso
med ensemblet Freithoff i Oslo ladegård onsdag 8. oktober. Händels mini-opera om gjeteren Dalisios fåfengte kurtisering av den skjønne Amaryllis. Forestillingen spilles også fredag 10 og mandag 13. oktober i samarbeid med Oslo Operafestival. (22.09.14)
Tyrolerfest
Tyrolerfest
  Konsert i Oslo ladegård onsdag 17. september. Tidlige italienske og østerrikske barokksonater. Med ensemblet Nattergal (04.09.14)

AKTUELT

Omvisninger for grupper i middelalderbyen og i Oslo ladegård kan bestilles hele året.

De faste åpne omvisningene foregår i sommerhalvåret og er avsluttet for i år. Velkommen tilbake i mai.

Les mer
om omvisningene våre her

 

Høstprogrammet 2014

Her er høstens Ladegårdskonserter

 

Vi tilbyr gratis foredrag og omvisninger til seniorgrupper gjennom Den kulturelle spaserstokken.


Les mer om vårt tilbud her